RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

TIMBANG BERAT BLOG KORANG :)


salam reader , hekhek tadi kan kan...fify g blogwalking , then terjumpa la satu entry macam tajuk entry fify ni...hekhek timbang punya timbang blog taw tak dapat result mcm ni ...



dari atas tu percubaan pertama kedua dan ketiga ^^ dan seterusnya :P ehh tipu lebey ^^ padahal wat tiga kali percubaan je :)

yang konfius nya kan kan berat BLOG tu tak berubah tapi........load time :P HAHA adakah?apakah? tertipu kah ? kuang3 tapi anyway fify TERHIBUR ^_^

ok tu je nak merepek mlm2 ni ^_^ tata !

p/s : JGN SAMBUT VALENTIME ! dosa taw ^_^ maulidur rasul tape ^______^ please like if u want

8 comments:

cik ayin said...

dia pening la tu :)

Fifyjammieasbim said...

cik ayin : hekhek tu la rasanya system tu da gelong :p lagi2 time fify dtg lak kan :P hekhekhek

garfield88_aini said...

sy xsambut valentine...=)

sophie said...

Load time dia ubah2..saya pun pening tgok

Encik Blogger said...

hehehe.. internet kot xok sgt time lambat tu.. pstu tak bg link ke iwebb utk timbang blog tu.. hehehe

Fifyjammieasbim said...

garfiled : hehhe bagus ni yang syg ni ^^

sophie : heheh pening3 lalat :P

encik blogger : hehhee alohhh T_T mane ade :P heheh fify curik2 timbang :P

~ch@wi~ said...

ok la tu, yg pntg klo saiz tu bwh 100kb kire dah ok la..xde lmbt sgt..hehehe



New Entry: Mari Belajar Sifir 11 Cara Pantas!
Cara Mudah Lajukan Mozilla Firefox
Apa Makna Maulidur Rasul Yang Sebenarnya..

Fifyjammieasbim said...

ch@wi : hehe betul2 ^^ hekhek tu yg tak berat yeay !