RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

dokter salah ke aku ?

salam reader :) sihat ? hehe wah lagi sorang je cukup GA fify dan nak tutup :P *giler cepat minah ni kata 9 march la ape la * bukan ape sape cepat dia dpt ag pon exam maw dekat ma T_T fokus2 . hehe ok berbalik pada tajuk...

selepas abes kelas arini fify g la HOSPITAL :P jeng3 bukan ape pon g check lengan lebam T_T sebab bekas derma darah mggu lepas genap seminggu kalau arini T_T taw tak lebam mcm darah pecah besar giler T_T grrr ! da g tu...depa style check sume :0) tekanan darah OK ! suhu badan TAK OKE ! T_T 38 darjah celcius ! grr lain yang check lain yang dapat T_T malas da nak g hospital lagi .

check tu satu hal , nak tunggu bilik dokter 1 hal ! grr sumpah bf fify teman sampai tertido dia :) sian dia penat ^^ baru abes kelas sanggup temankan g hospital :P tunggu punya tunggu no. fify da kena panggil :) so berlari anak la g jumpa dokter hehehe (macam bawak anak g klinik plak ) HAHA

masuk2 dokter suh duduk n tanye...

DOKTER : nama ?
FIFY : F (bukan nama sebenar)
DOKTER: kamu demam ni , bape ari demam ?
FIFY:eh eh ! tak tak sy dtg nak tunjuk lebam ni asl eh ? *gengster giler*
DOKTER: lebam tu biasa je nnty elok la . badan awak panas ni , kurang minum air ke ?
FIFY : sy minum banyak taw 3LITER sehari *tolong percaya* hahah
DOKTER : hmm..dulu kat sekolah ade wat ORAL tak ?
FIFY : ape tuh =,="(dengan nada benggang)
DOKTER : ujian lisan...kalau ade sy rasa awak GAGAL ! mmg FAIL !
FIFY : senyum kambing =,="

ayoo ! da fify tnye lain jawab lain..taw la dia dokter india =,=" tolong konfius kan fify T_T sy demam ni !! nangis kang ! T_T heheh masalah nya dtg nak check sakit bukan nak TEST MUET T_T huuuu ;( haha

tapi fify mmg kuat merapu =,=" maaf nohh ,


ok tu je la nak citer ^^ sekian ...


p/s : selamat menyambut maulidur rasul :)



please like if u want

7 comments:

cik ayin said...

dokter tu patut kena buang kerja..
makan gaji buta la tu..huhuu

Fifyjammieasbim said...

cik ayin : tu la . ni yang g FIRE dia ! kedesyum ! hehehhe

aienz nawawi said...

hahaha
oral
kui3

Azie Azra said...

bukan doktor tu bkn2.
die tnye ape yg penting.
suhu dah 38 cyg !normal 37.
semoga cpt sembuh :)

Fifyjammieasbim said...

adeq ain : amboi gelak kat sis eh ? tape2 :P

azie : heheh maceh sygs ! :) oke doakan segera sembuh :)) ehehhe. dokter tu merepek jugak tak kira :P

Nurul Afifah Addnan said...

nice bf fifi ley tman..

Fifyjammieasbim said...

maceh ^^ heheh malu la :P