RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

futsal ? grrr

salam reader , hye hye . whoaa maaf la pada sesiapa yang nak komen ta leyh ! T_T my bad hukhuk . gatal lagi tangan ni usik SETTING (padan muka kaw fify) huuuu :( then skunk da tukar tapi tak tahu la ley komen ke tak :(( hmmmm ok sekarang ni fify nak bagi tahu mungkin GA fify akan berakhir awal sikit :P fify limit until 50 penyertaan je :P sekarang da ade 45 orang da ^^ sape2 yang nak join tu ley la ag 5 org hehehhe , then nanti fify UMUMkan GA CLOSE ! yeay ! ehhehe

ok berbalik pada tajuk ..arini pagi2 membuta babi fify da ikut bf fify g teman dia men futsal.arini ade tournament,heheh dalam 4 game pertama sume menang alhamdullilah . giler babeng fify terpekik terlolong (meminta tolong huahua) heheh terpekik2 bagi semangat kat kawan2 fify ni huh , huuuu :( mungkin nasib memang tak menyebelahi kami....semi final kami tewas T_T bukan sbb ape ..sebab seri !! then kne finalti (betul ke fify eja ni ) hentam je la :P heheh korang paham kan kan :P hekhek ... pastu nak jadikan citer pihak lawan tu menang sbb nasib je T_T tape la kawan2 at least uolls da try the best n best giler vavengg ! hahah :)) adat la permainan kalah dan menang :)


tu je la nak cakap :P fify pon letih giler yang tak cukup rehat n tdo T_T dua hari berturut2 ade je aktiviti . tido yang tak cukup pon tak dan nak "GANTI" ag hehehheheheh jumpa lagi di lain entry :) salam...


p/s : JANGAN SAMBUT VALENTIME TIME DAY ! sambut la MALIDURRASUL :) salam ukhwah ^^
please like if u want

6 comments:

Fifyjammieasbim said...

maaf la kalau still CANT post T_T kalau da boleh bagi tahu ye T_T

hamzah ian said...

buzz.. test

Fifyjammieasbim said...

whoaa ^^ da bole yeay ! gheee =) thnx encik altromen :)

sophie said...

Best kan tgok org men Futsal? Kita pun jadai smangat tbe2..heheheh

ferra ferro said...

pagi2 main futsal ?? fuhhh . tapi futsal memang best pon . bila dah goal , rasa macam jatoh cinta . (ayat zie dalam gol n gincu) x))

Fifyjammieasbim said...

sophie : hekhek ade manyak betul ^^ kita yang excited lebih tol tak :P gheee suka taw fify jadi penyokong heheh

ferra : heheh start sepatutnya kol 8 bile da janji melayu kol 9 hehe , awww mmg jatuh cinta kat pemain nya :P heheheh