RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

kenapa dia hadir !

salam reader ! whoa O______o lama tak update , so far alhamdullilah GA ramai gak join so dengan ini fify nak ckp fify limit until 50 pernyertaan shj ! :) dengar ni 50 org je ley join GA ni ^_^ maaf yer . tak adil lak kan ramai join kang hadiah dua je kan ? so lagi sikit lagi senang nak menang :)))

berbalik pada tajukkan .. fify sedih sebenarnya..taw tak EX bf fify cerita ttg mereka masa dulu2 , fify percaya bf fy..kalau tak percaya takkan la sampai skunk nan dia kan ? hmm mungkin ini ujian . dan mungkin kehadiran dia sebenarnya mengeratkan lagi fify nan bf supaya kami saling percaya...

senjata kami 1 iaitu adalah DOA :) Allah itu maha mendengar dan mengetahui segala2 nya kan ? kita da ikhtiar kalau tade jodoh jugak fify redha ^_^ mungkin ade yang lebih baik untuk dia dari fify ni huh T_T huhu :)

totally mood fify down down gegiler ni huh . huhu :)
need more rest , sakit pale da ni :) k take care uolls :) bye ^_^
please like if u want

4 comments:

miss fatihah said...

lek je fify ada jdoh xkemana :) sy pon rs bnd sm

Fifyjammieasbim said...

fatihah @ hehe betul2 fify wat tenang je ni . padahal aty bercampuk aduk :P

sophie said...

Jngn laa risau sgt... Chill taw.. =)

KHAIRIYAH ZULKIFLEI said...

http://gemukbulat.blogspot.com/2011/02/senyum-tanpa-gigi.html

sayang , saya tagg awak :)