RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

CONTEST MUNCUNG PALING CUN HABIS


1. mestilah menjadi follower blog WawaWinkie nieh
2. buat satu entry khas dengan tajuk "CONTEST MUNCUNG PALING CUN HABIS" dan linkkan terus dekat post nieh
3. letakkan banner di atas nun kat entry tersebut dan di sidebar
4. letakkan 1 keping gambar SAHAJA yang menunjukkan muncung korang yang cun habis..
5. tag 5 rakan follower korang (pastikan diorang tahu)
  • tarikh tutup adalah pada 28 FEBRUARI 2011
  • dah habis semua tuh korang tinggalkan LINK korang kat entry post nieh ek. wa akan tengok semua link yang korang tinggalkan
  • pemenang akan ditentukan berdasarkan gambar posing muncung korang yang wa rasa paling cunn habis.
  • hadiah?? SURPRISE..!!



SALAM :) whoa semangat fify ni huh biler kena tag nan dak amoy ! ghee ok tanpa membuang masa . dan korang pon da usha baiknya syarat2 tu jadi fify nak masuk uh ! hahah sekarang ni jom usha pica fify pertaruhkan ! mungkin tak sesegak oranglain...seMUNCUNG oranglain...tapi comel abes la ! hahah giler perasan fify ni *kedesyumm ! sepakkan percuma* hahaha ni pica nya :)

maaf ye picture ni ade pegang duit ! almaklum tamak XD haha
dan gambar ni jugak kebetulan ^^ tape kot fify pertaruhkan :P
asalkan itu fify kan kan :P yeay ! da wat ehhh ?? ape usha lagi jom la join maaaa~~
click BANNER tuk join okeyh :)
lebiu olls ^^

nak tag


sekian melaporkan kejadian ke"MUNCUNGAN KU" XD huahuahua

p/s : cik wawa , maaf la yer fify mmg kuat merapu dlm entry ^^
please like if u want

6 comments:

sophie said...

Muncung maal!

Fifyjammieasbim said...

sophie : heheh muncung kamu mahal lagi ^^

aienz nawawi said...

waa ada 2 contest ni
hehe

tq3
nty ada masa i'Allah ada gamba gedik follow skali contest ni
hhe

Fifyjammieasbim said...

adeq : hah join jgn tak join aw sygs ! ^^

Danieya Sofea said...

gud luck dear :)

Fifyjammieasbim said...

tq syg :)