RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

saya kembali berblogging !

salam reader , maaf la menjak menjak ni fify men cari ketenangan hati..sekarang fify da kembali berblogging ! yeay ^_^ dan macam macam fify nak cerita kat korang ;') tapi masa plak tak izinkan ;') kan minggu final sekarang..btw nak story jugak ! macamni....

baru baru ni fify and my roomates ADEK n KAK HANA duduk lepaking dalam bilik..then taw taw jela kedah ni panas sebelum ni..seyes bahang yang teramat amat...pastu fify bukak langsir bilik sebesar besar alam..korang taw tak ape jadi ? hehe si ADEK ni gatal bangun n usha tingkap ! perh ade abang hensem sumpah wa tak tipu ;')) fify pon join sekali n KAK HANA skodeng dak lelaki tu ikut tingkap..tapi nasib baik kami plak..tingkap lelaki tu jenis WINDOW siang nmpk gelap..tapi malam kita nampak dia ;') fuyoo ! HAHAH

usha punya usha taw jadi..dak lelaki tu bukak tingkap ? ehh tak ! da malam takkan dia nak bukak tingkap uma dia ade air-cond ;') hahah nak taw ape jadi masa kami usha tu ?? masa kami dok usha tgok sambil berkata "BAPAK HENSEM DAK TU...TAK PERNAH TAW ADE ABANG BUJANG BELAKANG UMA NI" pastu kami gelak2...kami tengok ag..pastu taw dia watpe? dia angkat tangan dia then "TARIK" bulubulu ketiak dia ! demmit !! aku tertipu dengan kekacakkan dia lalu dia lakukan sedemikian ? HAHHA kejamkejam !! hahahha ;') yang kami ni nampak tercengang jap then KETAWA mcm orang kat wad gila...sorang menonggeng dok bawah selimut sambil ketawa tanpa henti...dan sorang ag gelak tahan perut da geli perut ... fify plak? tanya ag ? ofkosh teruk dari dorang gelak..berguling guling atas katil *sila percaya* hahaha ;')) lawak weyh dan disebabkan kami ketawa kuat..dandan lelaki itu beredar dari tingkap tu ! hahahha ;') buatbuat kemas katil dia..cis ! demmit seyes tak SANGKA lelaki hensem tarik bulubulu ketiak ;') so the moral of this story..tarik la bulubulu ketiak awak awak di dalam bilik air ketika mandi ^^ HAHA ;'))

tu je la yang jadi baru baru ni . . dan lepas ni fify akan terus menulis dan menulis ! bye semua ;')


please like if u want

5 comments:

Dayana Nasir said...

ish ish..pandai ye skodeng abang hensem. hahah

Fifyjammieasbim said...

DAYANA : haha , i suka bab bab skodeng ni taw ;') kalau u nak i skodeng u bagi tau ;p HAHAH kidding .

HazHand said...

TAKPE! troskan berblogging k!! jgn benti kecuali klau dh kawen!! hehehhe

De'din said...

wah,, ensem abg tu noh ! keh keh keh

Fifyjammieasbim said...

heheh wah cenggitu eh (: heheh