RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

DAK KECIK PON PANDAI POSE UH ! ingat kaw jer ?

salam reader ! wah alhamdullilah segalanya sudah berakhir :) projek, assignment dan sekarang hanya fokus kat FINAL :) seyes fify target nak dean list ag T^T sem lepas tercicir dari deanlist harap AZAM fify termakbul sem ni T^T....ok berbalik pada tajuk . " DAK KECIK PON PANDAI POSE?" hahah ni kisah anak buah/nakan fify yang paling kecik ! subhannallah ! kalau korang tgok dia boleh nek giler aw ! dengan loyar buruk dia, dia sikap kuat membuli mcm aunty dia..(mewarisi nampak) hahahha ! tapi yang fifiy sayang sangat kat dia ni..dia sangat PANDAI ! cerdik padahal baru 3 tahun pandai cakap :) petah ! amboi geram la ! hehehehh =)) jom usha ape yang PANDAI POSE sgt "FARHANA" anak menakan fify ni ^_^


amboi ! ANA ! perut nampak la :P control sikit hehehhe :))

nature comel bole tak ? seyes dia cute ! geram !!
aritu dia pakai tudung adoi ! kiut giler :)

HAHA . dia pandang kamera dengan muka terkejut :P
baju merah tu kakak dia :) chinese look macam fify =p (giler perasan)

wat muka pelik bole ! hahaha =)))


cute giler !

muncett ! =p

muncung mcm aunty :)

adik beradik yg cute !


da tengok kan ?? itu nur farhana :)) hehe . memang dia ni mcm2 karenah aw :) btw dia sgt baik n suke tolong orang :) hehe lagi lagi aunty yg tercinta ni kan :P hahah ok la nak rehat ^^ tc ulloss !
:) salam.
please like if u want

4 comments:

darxniq said...

nih komen entry tadi..

"sy x kata kat awak..sy kate kat diorang....

macam awak..xpe..awak sendiri kate yang awak letak gmbar full...so xyah la terasa...

cube tgok pic last tuh..x gemuk pon..bukan nak kondem sape gemuk sape x...

ermm.."

cari CB awak..x jumpa kat ane..

Miza Yusof said...

comel je budak kecik tu pose dengan payung :)


Jemput ke:
1. Blog Miza Yusof
2. Miza Yusof & Photo Blog

aleen aiden said...

ha3,gamba pewot nampak sambil berpeluk tubuh 2 comel.geram je tengok!haishh

Fifyjammieasbim said...

hehe

miza : hehhe tu la anak buah fify tgok dia comel kan geram grr ;p

aleen : heheh dia mmg mcm tu lagi muncung dia kalah aunty nye ;p