RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

random things about me

salam reader ku sayang :) arini fify telah di tag oleh HUZAIRUL so dengan suka cita nya *hakhak da start da ! sawan mai da ! haha , oke ape ape pon terima kaseh yer encik zarul buat susah susah je TAG fify ni huh :P naseb rajin la update *ooo ade aty nak mls mls ye XD* ok jap nak kopipes ape yg patut jap hekhekhek

"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated".

so setelah daku pikir2 ape yg ade pada diri fify ni jadi fify cerita serba sedikit yer :) supaya korang lebih tahu siapa fify ni huh XD !

  1. memang tak dinafikan fify kuat makan :)
  2. fify suka ketawa tak ingat dunia !*so jaga jaga jgn wat lawak depan fify oke :P
  3. suka sgtsgt pada bear2 yang cumel ! lagi2 yang perut bear tu muncet LOVE it !
  4. fify seorang gades biasa *tak comel :'(
  5. sayang kan mak n ayah sgtgst juta2 lemon billion trilion !
  6. syg my sister,brother,adeq fify n kawan2 baik fy ketat2 ! tersgtsgt ok :)
  7. syg my MIT only *sbb terlalu fanatik ttg dia =p
  8. suka bergurau,menyakat,membully,dibully, terbuli orang sekeliling fify
  9. suka layan lagu jiwang2 dikala hati sedih berduka kecewa menangis ! *hakhak jiwang jugak fy ni :P
  10. suka kumpul CONTACT LENS bebyk :)
  11. suka window shopping :)
  12. sukakan keindahan alam *pelangi,ujan rintik2,matahari terbenam :) perh ! cantik !
  13. sukakan kamera DSLR canon / nikon =)
  14. suka bergambar syok sendiri di kamera :P *kewajipan :)
  15. tak suka binatang *sbb alah kot ! ;(
  16. suka lepaking bersama kawan2 TERBAIK fify :)
  17. serasi dgn classmate fify dr sem1 until now =) *polar bear,razi,abe,din n so on =)
  18. suka bersiar siar bersama mira *my best fren * ke mana saja kami nak menggedik XD
  19. suka kumpul barang make up banyak2..
  20. suka beli kasut byk2 tapi tak pakai :P
  21. koleksi tudung yg tersgt byk tapi tak cukup nak beli lagi :)
  22. hobi ptg2 g bagi IKAN makan di jubli mas :))
  23. suka berblogging sbb masa lapang =)
  24. Fb itu kewajipan seharian ku :)
  25. dan last sekali jgn percaya fify tipu XD hahahah =)*kidding*

fuhh ! berpeluh nak pikir =p so itu je kot =) ade yg tertinggal remind me *ehhh ? hahahha
ok la nite all *bukan da pagi ker? hentam je la labu =))
bye2


nak tag sume FOLLOWER fify bole? so fify ley knl korang mcmne lak kan ? hekhek =)

dari fifyjammieasbim
please like if u want

7 comments:

^mISz MatAHarIEy^ said...

hehhe.. best2.. now i will know u better.. :)

Adii NakHeran said...

wah,, adi suka no 13,,
best dowh,, bagi adi dah jadi bini adi dah kamera,, hehe, ada lagi yang tinggal,,
time tidow selalu ngigau berjalan2 kat luar rumah dengan mata terpejam,, betul an?? hehe,,
slamat pagi jumaat ^^

ria said...

iffa mmg kalo gelak x ingat dunia da. . hahaha :D

r_nIeysHz said...

haha . . kite sme la ! num 14 . hee~

Nasuha Salleh said...

no 9,11,14
sama!!
hue2

p/s : Persahabatan Itu Pemanis Hidup

HaNa HoNeY said...

pergh..pes time neyh dgr org suke kumpol contct lens..
hana pown lame gile xbli contct len
tingin lak nak pakai lagi

Fifyjammieasbim said...

miss matahari > welkem :) hehe yes u will syg :)
adii > thu tape :) kamera terbaik wok !
ria > hahah nasib ko knl aku lagi XD mmg la dr dulu aku ni suke ketawa :P
r > wah kebetulan :) good3 ^_^
nasuha > aik ? sama jugak :) ni yg syg lebuh ni :P
hana > a'ah mmg giler contact lens sampai bf fify pon geleng kepala da :P