RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

DIA =)

salam readers ku sayang =) sehat ? fify just nak share that IM REALLY HAPPY with him =) hmm tak sangka sepanjang setahun lebih fify dengan dia...sikit pon tak pernah rasa jemu dgn dia *mase ex2 dulu2 fify men kayu 3 4 5 6 :P * tapi bila nan dia tak tergamak nyahh ! nak wat dia macam tu sebab dia la sebaik baik insan fify pernah kapel , yang tahan dgn karenah fify yg CEREWET ! kuat makan ! kuat majuk ! *guling2 mcm penguin jap :P* yang suka muncung bila tak pat apa2 yang fify nak =)hehhehe tapi alhamdullilah dia mengajar fify ke arah yang benar =) *yg lurus tade bengkok2*.masa fify nan ex fy dulu perh ! mcm hangut ke laut ! tudung tah kemana , aurat tak jaga . ketat sana sini *ni REAL punya =) * tapi dia ubah segalanya...benar orang tua2 cakap suatu masa kita pasti bertemu orang yg benar2 menyintai kita kalau kita pon ikhlas menyintai dia :) *fify ubah sebab fify pikir sampai bila kita nak hanyut ? da mkn TUA da ni :P *20 thun ahhh tidak !!* nanti kalau da berumah tangga tak takut anak2 ikut perangai tu ? so sebelum terlambat baik kita ubah 1 per satu =) dr pakaian ke amalan tol tak ? *kalau ubah mendadak nmpak sgt tak ikhlas bek tayah !* haha ! tapi seyes la ex fy tuh kaya ! 1 sekolah tahu ex fy tu kaya anak DSP bukit aman =) seminggu g sekolah dlm poket ade RM1k beb ! sape tak giler ? haha *masa muda2* tapi ternyata DUIT tak memberi apa2 kalau kasih sayang tak de =,=" biar la hidup sederhana serba cukup makan pakai janji BAHAGIA =) insyaallah rezeki ade dimana mana kan kan =)


fify harap dia yang lelaki terakhir yang fify ingin dicintai dan menyintai =) kita hanya merancang tuhan menetukan :) sekiranya jodoh fify dgn MIT alhamdullilah . kalau tak fify redha sebab semua ketentuanNya..pasti ade hikmah sebalik setiap kejadian ..... so far alhamdullilah fify bahagia dgn MIT .


SENYUMANNYA pengubat sedih dan rindu dihati

gelagat nya sentiasa membuat fify terhibur =) thnx yang !

fify harap kawan2 doakan kebahagiaan kami hingga ke akhir hayat =) aminnn....


p/s : kita takkan dtg kalau tidak diberi...cinta takkan terputus kalau TIADA yang cuba memisahkan =))

salam dari fifyjammieasbim ^_^

please like if u want

6 comments:

woot-woot said...

sweet!

ima althafunnisa' said...

sweeett..!!!ima pown epy cgt ngan bf skg..xmo curang2..
doakan utk ima ugak ek...;)

ria said...

hope kekal selamanyar. . :)

Fifyjammieasbim said...

woot woot > macehh der :) hehhe *rock tak :p
ima > fy sentiasa doakan kebhagiaan kawan2 :) aminnnnn.....
ria > tengs kawan ! aminnnnnn ^_^ ko pun

biella93 said...

hee . btol tuh . tak semua ley tahan ngn perangai kite kan ? hee . hope kamu kekal . sweet meyh :)

Fifyjammieasbim said...

biella > macehh =)) awk ! betul2 tak semua yang sggup tahan dgn sifat kita kan =)) aminnnn