RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

HARIKU INDAH

salam reader ku sayang , wah ! seyes da bape ari tak update kan :) korang sehat ? fy rendu followers sume . erm wah hari makin hari bertambah followers fify ALHAMDULLILAH syukur dorang follow pon bukan paksaan malah rasuah * eh ade ke ? hehehhe

berbalik pada tajuk kan "HARI YANG INDAH" means setiap masa detik waktu itu bagi fify "INDAH" termasuk berblogging taw , fify berblog ni ni nak share ape2 yang patut bukan nak cari publisiti , kalau publisiti dala lama jadi artis hekhekehk *layak ke? huahuahuahua..korang suka kan kenangan yang korang alami*ceh skema la plak kan ?

baru-baru ni fify ikut mak fify g jalan2 di pusat bandar *wow dgr mcm best hekehk huh mmg best pon kalau shopping nan parents ni lagi lagi seronok kan ? heheh ape lagi jalan2 la berdua , sebelum tu pagi mak teman kan adeq fify g beli baju sekolah *dak sekolah dak sekolah wekwek ! hehehhe bukan main lagi taw adeq fify ni , naik teksi pergi balik ! wow ! ^_________^ mak fify cakap pg tadi mak bwk VIP g shopping , hahah nan fify nek bus je sbb fify jenis bukan cerewet janji jalan ^_^ hekhekhek

tu la bg fy hari2 fify mmg indah sbb disamping keluarga yang ceria , sporting n gila2 . parents fy pon sporting tapi kita pon mesti kne menghormati dorang walau sporting mcm ne pon sbb dorang parents kita rite ? hehhe selain itu happy disamping my sayang dia sentiasa memahami walau ade la cemburu sikit sikit *HOI SAPE TAK SAYANG BINI hehehhe bak kate dia XD so agak lawak gak la bila dia cemburu nak taw sebab ape ? just sebab fify berFB dan blogging tanpa text him XD *giler teruk minah ni * hehehe kalau da leka ape pon tak balas kan ?cepat ngaku !! hehe * ala mcm tak biasa XD


lagi lagi semalam ade game malaysia endon ,heheh memang lewat bls text dia la . hp dlm bilik yang fify n akak tergedik2 depan tv . hekhek suka sgt nan golkeeper nya ^_________^ FAHMI *Hensem oke ! hahaha tahniah pada pasukan malaysia :) so dia agak BEBAI aka bengang XD lambat bls . *ala ileks ahh tgok tv je bukan dating kemana XD hekhekhekhek i ade you jer * opss XD

dan fify juga beruntung ada kawan2 mcm korang ^______^ tengs being my side.keep following oke..kalau ade salah terkasar tersasul ter ter n segala ter la XD maaf nohh , fify jugak manusia biasa :) bukan luar biasa ^___________^

salam sayang dari
fifyjammieasbim


please like if u want

2 comments:

ria said...

ifa. . MALAYSIA menang woooo. . suka2x. hehehe
alang2x follow blog kama

Fifyjammieasbim said...

kama :ouh macehh dear coz follow :P
yeay ! malaysia menang huhuhu