RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

the beautiful day hangout with syahnafiza

salam readers semua sehat ? 6/12 yang lalu fy keluar hangout kawan baik fy yang da lama fy tak jumpa dia since form5 :) rasa nya SPM pon tak jumpa dia , kami dulu pernah bertengkar , mengunpat , mengutuk satu sama lain hakhak seronok tak syaza kita gadoh dulu hakhak..ala nama pon dak nak membesar (tapi fy membesar terlebih) hakhak tapi syaza seyesly kaw SANGAT-SANGAT kurus da..what happen dear ? :( dulu masa kaw montel2 aku ske ^_^ hakhakhak (montek ke cha?) hekhek dalam perjalanan fy nak jumpa dia ni haizzzz =,=" ujan lebat la plak kan ? so ujan la ape lagi.! hakhak fy igt nak naik cab , tapi cab sume da ade orang masa fy tahan*perh terbakar HATI* hakhak last2 ade lak BUS RAPIDKL so ape lagi naikkkk :))) lepas naik tu,fy terpikir wahh lama gak fy tak nek bus ni :) hakhakhak selalu BOYFRENNN anta :P tapi bf ade kt terengganu :) terpaksa la bersusah-susah sikit :) ni perjalanan nak sampai ke MID VALLEY nak jumpa syaza ni :)


keadaan dalam bus yang tak ramai orang (fuh naseb tak ramai kalu tak "BEBAI SAT")

kalau tak ingat nak NEK tren , tapi =,= malas kene tukar2 tren dekat "KL SENTRAL" kang sian syaza tggu lama2 . hakhak


last2 aku amek keputusan yang agak "PENAT",aku berhenti kurt bangsar then JALAN KAKI ikut shortcut awwww XDD



nampak tak GARDEN tu huh MID VALLEY sebelah punya sebelah GARDEN tuh hekhek
perhhhh pecah lemak2 aku XD


hah ni la jejambat◤(¬‿¬)◥ hakhak bukan bukan ni jejantas XD fy nek ni then terus g MID perh fenatt fy XD

pastu kami jumpa di mcD sebab syaza LAPAR (●*∩_∩*●) so fy g temankan dia :) sebelum tu fy belikan dia teddy bear :) pastu lepas mkn kitaorg pon jalanjalan.jumpe kedai kasut COTTON ON so beli 2 pasang kasut then syaza beli 1 :) kasut kitaorang sama aww . jangan JELESSS hakhakhak semalam fy da rasmi pakai keluar hangout dengan mak fy :) lepas g COTTON on kitaorg g guardian buy some stuff :) pastu g kedai perhiasan DIRI (wah skema tak?) tahu tak dia kasi saya GETAH rambut yang sgtsgt comel lotee :) 3 warna yang favorite sy :P purple,pink n red ^_^ isshh malu maqqq <3> pastu kitaorg g jumpa adeq mungsu dia elmo :) (EL) hehe dorg cute sgtsgt

EL & SYAZA damn cute right XDD

then lepas tu kami balik around 6.55pm hehe seronok dgn dia :)

THE PICTURE WILL TELL YOU EVERYTHING macehh :)









aku sayang kaw :) dan aku maseh pegang pada janji2 aku pada kaw cha dr sekolah dulu ^_^

dari sahabat baikmu
fifyjammieasbim please like if u want

4 comments:

Syza Jcob said...

awww , i like your entry very much. aku pown sygg kaw sgt sgt effa. even kite gadoh teruk and tak bertegur time tuu , tapi aku dah lupe kan dah pown. and aku pown tak engat kenapa aku tak kawan kaw dah. pape pownn , kite still kawan sampai ble ble <3

Fifyjammieasbim said...

hakhak :)
ye dear macehhh :)))
hilhik fren 4 eva :) wow ^_^

hiro said...

rindu nak balik maleysia..ahaa

Fifyjammieasbim said...

@hiro : mari la balik sini malaysia da maju :)