RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

ADAKAH AKU ?


salam reader , ish kinfiuss aw cik fify nan korang ni XD fy melayu ASLI nak check ker? jangan eh !! *hehe memang tak dinafikan arwah nenek fify china masuk islam jadi mesti la acuan sama kan *aik takkan salah celup kot ? hahahha mesti la sama :) kalu korang tgok ayah fify pon mesti cakap ayah fify CINA . ohh no seyes kami melayu dan islam jugaa :) hihihi ade lak kawan fify cakap fify "GEBU" aik salah pandang oke i hitam legam oke :) ade lak ckp "MATA KAW SEPET" mana ade aku mata bulat XD*pakai lens bole la hakhakhakhak ade lak satu hari masa fify jalan2 kurt mall , uncle cina tu dtg tergesa gesa dan ckp cina *masa fify free hair dulu dulu "%^&*^$##%^&#^^^%$###$#@%&^^$%^" dia speaking cina , fy pon L O A D I N G jap kan *hekehkehk sebab tak phm cina dan dgn bangganya fy speaking "SIR.I ACTUALLY CAN'T UNDERSTAND WHAT YOU SAID JUST NOW..BCOZ I DUNNO CHINESE LANGUAGE" haha *entah betul tak aku speaking tuh hekhekhek pastu uncle tu senyum dia say "OHH,SORRY2" dia berlalu pergi *skema ke? hahahha memang lawak uh , hahah byk kali da kena , =.=" so agak da jadi kebiasaan hekhekhek so dari pandangan mata korang lak adakah aku ?
  • cina
  • cinapek
  • jepong
  • org asli
  • bangladesha


hekhek KATAKAN !!!!!
please like if u want

5 comments:

woot-woot said...

melayu ! i ade 6th sense ^^

Fifyjammieasbim said...

@woot woot hekhekhek yeke ? bagos .! hehe

ღEimaneelღ said...

mix..mcm mcm ada!haha

ღEimaneelღ

aienz nawawi said...

kak fy jepong
hahahah
tade la
gurawguraw saja
tu la comel sgt pun
hehe

Fifyjammieasbim said...

@Eimaneel heheh :) seronok yer :))

@ adeq ain : hehe comel ke =,=" mane ade la