RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

ewah ewah ! cuti sem rase mcm semalam baru cuti !

salam reader ! lama tak jumpa erk xD haha bz sikit la :) ok berbalik pada tajuk sedikit frust dengan cuti T_T fy igt cuti ade la dlm sebulan lebih ni tak tup tup 30 jun da nak daftar -,-" aiyoo kasi la cuti lame ag :)) ni la mase cuti fify buad :P

jum usha ^_^


first : DATING nan my sygs ! <3

second : DATING nan my sygs again :)

third : jumpe my BFF :)) najiha !

last : fify ske syok sendiri depan kamera busuk ni hah :)) SONY ELM ^_^

huh nak cuti lagi T_T n detik2 bersama family yg palingbest aw ! <3 syg mereka ! huhu bye nite jumpe lagi lain entry ^_^
please like if u want

8 comments:

SofieyAzwa said...

Suke tgok gambar mata juling-juling..Hehhehe

Pendamba Mawar said...

fuyo..dating..best2
zulkarnaim faiz admin pendambamawar.blogspot datang singgah dan follow blog ini

Fifyjammieasbim said...

sofiey : hehe jom ikut i juling ;p
zul : heheh , nak dating jum ;p

Pendamba Mawar said...

xmao la..segan

Fifyjammieasbim said...

ngade je faiz ni :)) hehe

HaNa Hani said...

amboiyh...dting sakan aiihh
hehe
^_^

aienz nawawi said...

haa taw tape
nak cuti lama lagi la
cpt sgt 30jun tu
haiyaa
cuti ta abes lgi nieh

cx's said...

so sweet. ur sygs tu sepadan dgn u yg santek. =)