RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

CONTEST "AKU DAN KACA MATA"

salam fify kali ini di tag oleh dak comel lotte MYRA so dengan kembang jiwang yang dup dap ni nak masuk :) tak malu gile ! ahhhhhh biaq la . gambar aku xD tak suka ? ko blar n nyahh dari page aku .! :P hahahha ok jump to SYARAT2 nya :)))

JOM USHA BELOG TUAN RUMMA (fara)

1. bg yg belum folow, follow dulu belog ni untuk korang mengikuti update sal kontes ni . ok yg penting aku akn follow semula dari belakang dan tikam ! eh2 xde, jgn takut. cume nk kelik follow je .

2. pastu letak gmbr korang dengan spect atau glasses atau ribbon atau cermin mate atuk nenek korang ke yg besaw tu kt entry korang .

fuyoh bapak besar gambar ni. memang nmpk pemanis bawah mulut aku tuh . HAHA ok.


3. bagi 1 sebab kenapa korang suke/sayang ngan kace mate tersebut .
contoh : sy syg spect ni sbb terjumpe dlm toilet.


4. KALAU rase gambar ni menarik dan posingnye cantik, silalah semakkan blog anda dgn letak gmbr ni kt sidebar . tanak x pe, tamoh pakse . kang nangis pulak ^^

5. da siap link kan entry korang ke komen entry ini yaw~

6. ade lg, tag ke 2 atau 3 org yg kalian syg (sape2 je) pastikan die tau eh yg korang TAG diorang. pos surat pon xpe kan, wah gitu pulak .

oke jum tgok picca fifyjammieasbim ni plak..gambar ni fify mase kat library kolej . pinjam spek orang almaklum MISKIN tak mampu beli xD keh keh

TAK MAMPU BELI SPEK MAHAL ! ape2 pon lubang hidungku & muncung tetap menonjol keh keh xD

ok skunk tyme untuk mendajal orang untuk join :) eh eh fify tak kejam uh ! semua follower fify ley join sama ! jom !!!! semua fify tag ^^

oke bye :))
please like if u want

2 comments:

Fara VavaVoom said...

hey . chumel :) thanks join ^^

Fifyjammieasbim said...

ok welkem :P