RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

TEATER ? ape tuh ?

salam . hye to all reader ^^ terima kasih tak terhingga sgtsgt pada pembaca setia yang sanggup berguling , terlentang , kuat lentang senaman berjogging untuk baca entry ^^ terima kasih sgtsgt ! *nangis jap* heheh ok ok maaf la fify biar kan belogg da bersawang lumut gegiler menjak2 ni almaklum kata student ofkosh la busy gegiler dowh xD sakan MENYIBUKKAN diri dengan aktiviti kolej . so the out coming event "SUAP" ape tu ? ok suap tu bukan suap orang makan k ? tapi sukan kolej yang lawan antara kos :) fify pon masuk gak xD nak tahu tak masuk ape ? n jadi ape?? keh keh SAMA SAMA tunggu the updates entry nanti :P

ok berbalik pada tajuk TEATER , ape tuh ? teater tu adalah sebuah ehh sebuah ke ? adalah bidang lakonan pentas =) semalam fify ni nan teman kawan fify g audition nak taw... sekali nan fify sekali join =,= DEMMIT ! paksaan paksaan ! tanpa kerelaan but i want to :P how how ?
ape lagi isi BORANG masuk casting xD hahahaha !
giler vavengg weyh :D bergeletar lutut2 fify ;P nak taw juri dia terdiri daripada MAJLIS2 TERTINGGI KEWARIS..salah sorang dari juri tu MY BOYFIE ? goshh ! demmit ! malu kot ! fify pon action lebih la wat wat ta kenal die ;p keh keh . kate berlakon kan ? action la xD demmit ! hahahhahah rasa nak tergelak pon ade gak :P tapi memang nervous plus sejuk air cond perhhh !! rasa da macam patung ais dalam tu :P keh keh

HAMEKK KAW ! sekali aku mengilai KUNTILANAK tak cukup tanah nak lari ~~


ade juri dari taman budaya tu cakap kan :) "SUARA" da ade ^^ perh ! tak ley blar tak pernah2 fify nak berlakon bagai tetibe sore ade ? cehhh ! sore kuntilanak ade lar hahaha =)) anyway memang sonok ^^ pengalaman kn ?? heheheh ^^ nnti ley citer kat cucu xD hahah

k la fify ade kelas ni see ya next entry xD assalamualaikum :)
please like if u want

2 comments:

razni said...

hahahah... auditon kt mna tu..??
xpnah tau pown..

Fifyjammieasbim said...

razni : kat puyu semalam :) keh keh