RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

buzy dengan MID-TERM

salam reader ^^ hoh sekian lama tidak bergosip ! kini fify kembali bukan untuk bergosip sangat tapi nak cakap je semenjak dua menjak tiga menjak ni kan kan , fify bz gegiler =,=" fenatt lo ! lari sana lari sini , print sane silap2 photostat muka sendiri XD hakhakhak ! sebab bz dengan arrange majlis dekan ==" dekan tak jugak :P tape2 sem ni cuba ag . ala lek lu baru 1 sem terlepas pandang XD hahaha *gilew showoff dak ni* tak la .

ey ey korang taw tak tension kot ! exam n terus exam ! kih kih yang tak ley blar kan ..mase exam pagi tadi :P ade la dak sebelah fify tengok ke bawah ! masa exam tuh ! (meniru gaknya) =,=" silap skodeng baik punyer celah kangkang ! hahah lu pikir wa tak nampak ! mata wa besar taw BULAt terjojol kedepan :P naseb la kaw tak kantoi kalau la aku jahat tadi :P (niat da tadi aw) hahahha nak kenakan dia tapi pikir balik kawan2 , so biar je la mungkin dia rasa ITU JALAN terbaik untuk dia keh keh , taw tak ... awok wat cenggituh tak berkat =,=' sia sia ! (ni yg nak nyanyi lagu AMY SEARCH) hahaha .

korang jangan tiru aksi2 tadi oke ? membahayakan jantung (sbb terkejut kalau kantoi) :P hahahah ok la korang fify chaw dulu nohhh . almaklum sok bz ooo 2 paper mari...

bye2 all

sekian dari fifyjammieasbim V(^_^)V

please like if u want

3 comments:

Nasuha Salleh said...

meniru tu..kalau kntoi kn susah ..
tp xpe..tu rezki dia la kan ;D

kay_are said...

test kecik2 macam kuiz2 mengejut 2 xpe kot meniru.. tapi test2 besar.. baik jangan bahaye woo

Fifyjammieasbim said...

nasuha : ye betul tu syg :) hehe kalau kantoi hmmm entah buang kolej gak nye ==" sape suh tak bace buku ag...

kay : heheh betul kalau kuiz tu standard uh kadang2 lec sendiri kasi tgok buku ...tapi kalau exam pliz dont :)