RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

saya nak MENANG topup !

salam reader dalam berblogging fify terjumpa LUCKY DRAW ! whoaaa ! nak nak nak !! terjumpa kat blog FARASAKURA jadi dengan bangga gi skodeng blog ni . perh mamat ni hensem kot :) style giler banner dia jatuh hati jup ^_^ *fify awak tu da ade bf la =,= * gheeee ni blog dia usha la AZREEN | AZEMAN

jadi fify join :))



PERTAMA : fify follower yang ke berapa eh ? jup nak usha...ohhh yg ke-97
KEDUA :sat g fify post nohh link ni heheheh :) da wat entry da siap nak nyanyi police entry one two jaga polis mati pencuri jaga kuang3...*jgn marah nohh*
KETIGA : ohh nak tag ke ?
HUZAIRUL
MISS MATAHARI


sekian dari fify
please like if u want

6 comments:

AzreenAzeman said...

Mane ade hensem..
bese2 je..
hehehe..
btw, penyertaan kmo di terima.. ;)

syaza nazura. said...

fify, jom join kontest nazu :D

Fifyjammieasbim said...

azreenazeman : wokeyh maceh bosh :)

syaza : ok sat nak g skodeng :P

Fifyjammieasbim said...

syaza : mcm ne nak masuk page kamu T_T link plizzz

fLy_AwAy said...

waahhhhhhhh tak sempat lah kak fify !
bukak bukak blog die da 101 followers,haaiiyaa ! manyak rugi w0o ! huhuhu :P

Fifyjammieasbim said...

huzairul : aisey lamabt la u pakcik XD hahah :)