RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

dan PEMENANG nya....adalah.....

salam reader . ok fify da ade pemenang da ^^ kategori perempuan dan lelaki :) fify memilih menggunakan random.org :) tu sbb fify tutup until 50 penyertaan je ^^ senang korang nak menang :P hekhek tgok2 fify tekan je keluar la result macam ni ...


eh eh tunggu la taw la semua berdebar2 fify pon sama jugak ^^ alhamdullilah GA ni hanya berlangsung dari 31 januari sampai 16 feb...dalam 17 hari tapi 50 penyertaan , terima kasih sesiapa yang sudi join oke ? keep be frens here k? ok membebel lak fify ^^ sekarang pemenangnya adalah......


KATEGORI PEREMPUAN



KATEGORI LELAKI



TAHNIAH dan TAHNIAH dan terima kasih sbb sudi join yer ^^

pada pemenang tinggalkan nama,alamat,dan num telefon supaya senang fify nak pos hadiah :)
dengan kadar segera . jika tiada pemenang yang tampilkan diri di entry ini dalam masa 2 hari...fify akan TWIST hadiah kepada peserta lain ^^ sekian :)


gudnite :)

p/s : korang tetap best dihati fify ^^
please like if u want

6 comments:

my shaizhar blog contest said...

TQ fify

nama : shaizhar abu bakar
no tel : 017 - 377 8237

alamat office
carimin group of companies
unit b - 1 - 6, Megan Avenue 1
189.Jalam Tun Razak
50400, Kuala Lumpur

Fadzillah Kamarudin said...

tahniah kepada pemenang...

SyUhAdA said...

thniah kpd yg menang~!

Fifyjammieasbim said...

sahizhar : ok ^^ ape2 fify text oke :) btw congratz..

syuhada & fadzillah : thnx sbb join jugak ^^ nnty ade rezeki fify wat lagi oke :P

Eyra Aziz said...

yeye...sy menang..!

cm xsangka je...hehe

jap g i email u ok..=)

Fifyjammieasbim said...

eyra : ok nnty email i ok ^^ btw congratz ^^