RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

CONTEST KAMI POSE COMEL


salam readers =) kali ini fify di tag oleh cik anis untuk menyertai contest ni... si jom skodeng syarat2 dia...



1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!!

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..




so fify nak mulakan mukadimah *aiseyyy start da* HHA ! korang mesti nak usha baiknya pica terpose comel fify and the geng kan *alo T_T mane ade geng la * haha jup nak selongkar cari gambar....


saya nak join contest ini kerana "da lama tak tukar handfone ni huh , dan hp paveret saya lak tu ' nak bole ? hehehhe semperna bufday saya akan datang T_T heheh

ok gambar ni masa fify zaman orentasi di kolej . *wow nampak muda ! * haha sila muntah berdarah ye anda semua kalau perlu :P tet !!!

ok sekarang fify nak tag orang , kalau fify nak tag SEMUA follower fify bole ?? jom kawan2 meriahkan lagi contest ni :))


salam sayang buat semua :)

please like if u want

2 comments:

amny.. said...

sory lambat view...

thnx joinn..(^^)

best of luck k..;DD

Fifyjammieasbim said...

its ok :) thnx wish me :P
hope ade rezeki ^_^