RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

TAK DISANGKA SANGKA

salam readers ku semua :) sehat ke ? hehe arini fify rasa bertuah sangat sangat nak tahu kenapa ? tak sangka da 101 follower for today :) usia blog ini pon baru 1 bulan bape ari je :) alhamdullilah yang follow semua bukan dengan paksaan dan fify follow mereka balik dengan seikhlas hati . fify pon rajin blogwalking mungkin itu la hikmah nye :) tak kurang juga blogger lain yang info yang best giler n mantap taw :) fify follow banyak blog :)

fify pon selalu bagi sokongan pada kawan2 yang baru nak berblogging macam fify :) jadi tak salah kita share something kan ? tapi blog fify is more to personal , fify harap korang yang follow sebab korang suka baca entry entry fify :) hehe :) fify suka cerita apa yang terjadi sekeliling fify :)

yang mampu fify cakap THANK YOU FOR ALL :)

salam dari fifyjammieasbim
please like if u want

5 comments:

DoRaEmoN LuRvE said...

waaa. tahniah!!

Echin Nadiossa said...

waa angka cantek :)

athirah said...

bila kita bt smthng ng ikhlas dan rajin mesti dpt hasil yg menarik... nway congratez sbb rajin BW... i follow n support =)

~ch@wi~ said...

waaa..tahniah2 teruskan brblog yer..hehehe

Korang Tak Rindu Kat Myspace ke??

Fifyjammieasbim said...

doraemon : hehe terima kaseh awak :)
sis echin : hekhek tu la terkejut adeq nengok haih =,=" alhamdullilah
athirah : maceh dear :) i'll try n tengs follw mine :)
~ch@wi~ : wah ^_______^ maceh jugak oke ? tq bagi support :)
rindu kt ms ? haha da delete acc XD oke tak ? hohoh