RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

Segment "Mari Terjah Blog Saya"


salam fify join kontest IR ni kasi meriah sikit kan :)
so katanya kena senaraikan begini :

FOLLOWER TERKINI : 84 orang yang saya sayang :)
PURATA UV SEHARI :paparan = 59 , unik = 32
JUMLAH ENTRY : 46 entry

sebab nak blogger lain terjah ? awww ! haha sebabnya nak kenal jugak dgn blogger lain dan berkongsi maklumat yang tak seberapa sebab blog sy ni more pada personal ape yang terjadi disekeliling saya itu aja :) macehh * perh berpeluh den T_________T nak bagi ucapan ni huh XD

sekian terima kasih *aik senang je* maaf IR igt susah sangat tadi :P
selamat membaca yer ^_^
newbie blogger .
please like if u want

2 comments:

DaddyDian said...

terjah n follow!!
DAH BERTAMBAH 1 LAGI FOLLOWER DIA :)

Fifyjammieasbim said...

@daddydian : maceh ^_^