RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

tersentuh hati saya

salam reader..arini fify tengok "WOW"! lagi dua follower genap 200 follower sepanjang 2 bulan berblogging ^_^ alhamdullilah. so seperti di janjikan akan fify adakan "GIVE AWAY" ok ? hehe tggu la follower ke 200 dan fify kena update laju2 :P gheee GA ape? ishh rahsia la mana ley kasi tahu :)

berbalik pada tajuk kan...seyes tadi fify tersentuh melihat seorang junior kolej fy, naik tangga :( da la bangunan tinggi menggunung..dia naik terjengket2..rasanya dia sakit...tapi tak tahu...dia jalan pon mengseret kaki guys. bayangkan kalau kita di tempat dia..selalu nampak dia seorang2 takde kawan pon..fify ni memanjang berkepit nan dak kelas merata kami g makan pon sama2,tapi jarang sesangat nampak dia jalan nan kawan2 dia..kenapa tak suka ke kawan macam tu ?! dia tak mintak ok jadi macam tu :(

lagi satu dia pon nampak macam orang kurang kemampuan...kolej tu giler mahal ! fy cakap ni seyes mahal...junior mesti tak pat lagi pinjaman kami ni senior len la..sah2 duet ade...dari segi pemakaian dia kemas suka :) tapi beg dia pon nampak lusuh& koyak2 aw :( sedey fify tengok..seyes fify ni banyak giler beg sampai tak abes pakai rasa nak je bagi dia satu T_T sumpah tak tipu ! fify kekadang terpikir kenapa la aku ni membazir beli benda yang aku da ade :( kadang2 baju tak pernah cukup ade je nak beli...biler fify nampak budak tu fify terbayang kalau la aku di tempat dia :((

tapi walau dia ade kekurangan kelebihan setipa insan pon ade...selalu nampak dia buat assignment,print kat kedai bawwah kolej tu..rajin T_T terharu fy aw...selalu nampak dia g library...sangat rajin taw dia..dia sakit dia sengsara dia dan tuhan je tahu...kita yang memandang rasa berat ape tah lagi yang memikul ? yang merasai....

maaf arini fify emo sikit hehe =)


p/s : buat si junior..tabah oke? setiap dugaan pasti ade hikmah dan ganjaranNya k ? ini semua qada & qadar...dan buat readers...ape pandangan korang ?


salam fifyjammieasbim
please like if u want

1 comment:

athirah said...

wahhhh... tahinah :)