RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

ape ni ? boleh giler bhai !

salam reader ku sayang perh .! kusut kusut ! sakit hati fy !! tahu tak arini kami ade perjumpaan ko-kurikulum di KOLEJ ! subjek kami nak wat cane kan ? dala masa nak pilih ko-k tu berebut2 macam tin sardin...ade ke ade 3 je pilihan ?

FIRST : VOLLEYBALL
SECOND : KOMPANG
THIRD : SPORT SCIENCE

perhh tension ! taw tak nak g daftar tawtaw yang len FULL ! yg ade sport science ! ape yg fy taw sgt pasal sukan ? nak lari *layak ke?* angkat berat ? gym ? whoaaa ! jauh sekali ! babe fy kos bukan sekolah sukan la .! :( KOMPUTER oke ? totally down down down ! huwaaaaa .!

da la rini first day ko-k ... arini pertama da salah masuk kelas T____________T sepatutnya dewan lain masuk dewan lain*mmg terencat tol fy ni* mereng je ! erghhhh masuk2 kls sport science CIKGU tu soh dok depan ? ohhh demmit ! mati uh . *kata dgn kuatnya .! "OHH PELAJAR CEMERLANG KENA DUK DEPAN "* nak sedap kan hati punya pasal :( hmmmmm

dua jam dia berleter satu HARAM fy tak phm guys , no KNOWLEDGE langsung pasal sukan2 ni . lagi dia tanya ATLET lak ? mampuih nak jawab :(( ade kuiz segala ohh tidak ! tolong la tolong la .!kusut2...rase nya 1 sem ap yang dia cakap langsung tak ley PAHAM T___________T

p/s : pendapat korang ? ape fy harus wat ?? O____o


salam fifyjammieasbim
please like if u want

3 comments:

oshin said...

memang ada tiga pilihan ney jer syg . huhu . sis dulu amek volleyball . disbbkan ko k ney juga bertemu cinta . tettt . HAHA ;P

biella93 said...

sikitnye pilihan . tp kompang mcm best je . tp da full la pulak . huu . sbar jelaa . pejam celik da abes sem . hee chill yah :)

Fifyjammieasbim said...

sis oshin > opss jumpa cinta ? tettt ! hehe ok la tu jumpa cinta , fify ni huh sport science blajar otot2,tenaga ap la hukhuk T_T sedey sgtsgt =(

biella > tu la sabar jela ;( nak dpat A susah woo. da la ade jam kredit ag fuhh tension maqqq ! huhu a'ah tgok dak kompang men td jeles sgt =(