RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

STYLE UR HIJAB


SYARAT SYARAT NYA ADALAH SEPERTI BERIKUT

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu

2)make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3)bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^

2)letak banner(gambar ) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo ( nak resize banner pon boley )

3)yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )

6)dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :)

7)tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

8)ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^

9)kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee,( tiada paksaan )

HADIAH LUMAYAN ! (rm 100 ! lagi banyak penyertaan lagi lumayan ! )


salam reader
jadi fify pon nak join la *pulonn!! hahahah biar la ini blog fy XD
hekhek tak la sje2 nak join tgok macam best je :)
ni huh gambar yang di pertandingkan






fify tag

SIS OSHIN
ATYN
CHE AIN


sekian
^__________^



please like if u want

2 comments:

woot-woot said...

as'salam

thanks for joining ! wish u luck then ! ^^

jom bace en3 kat blog woot woot :)

http://iniwootlah.blogspot.com/2010/12/perempuan-paling-pandai-bab-parking.html

"Che Ain" said...

thx k..nt Che Ain wat...