RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

SEYES ADE KEMBAR ?

salam reader ku sayang :) i miss you *aik nak peluk sikit hekhekhek berbalik pada tajuk kan actually memang tak disangka sangka akhirnya fify jumpa jugak *NADWA* kembar fify tu . dammit ! sumpah tak percaya O____o macam ni gak la muka fy masa jumpa n bersua muka dengan dia . perh menggigil lutut ni haih =.=" *kalau ade skru rasanya tertanggal sudahh ! hakhakhak .

dia sampai menyorok belakang kawan fify *abes fify nak nyorok mane XD haha *dala saiz fify ni comel XD hekhekhekhek pastu dia menjerit *WEYH ! ASAL SAMA MUKA AKU DENGAN DIA!!!* ohh yang fify lak "ohh , ape patut aku lakukan ? lari ?? menyorok ?? balik ??" hahah WATDEHEL hekhekhek last2 kami bersalam sesama sendiri . perh macam first date nan WANDI lak rasa an XD haha padahal dgn nadwa je :) tapi seyes la cuma fify VERSI bertudung dia freehair :) kalau fify freehair macam duludulu perh rasanya sama kot ! hakhak just rambut dia pendek n ikal , fify ? syhhhhh biarlah rahsia :)bukan setakat terkejut malah masing2 sebuk nak 3G n MMS kawan rapat cakap WE HAVE TWIN ! hehe suka sangat :)

kami memang cadang jumpa kurt uma kawan kami , so kawan kami tu masak la *KETANG KETUNG kurt dapur hekhek sedap jugak dia masak *WOI LIZA KO LULUS NAK KAWEN DA XD* hekhek sambung balik masa makan tu ade sayur fify mmg HANTU sayur kan ? so attack tu dulu , pastu dia pon sama then terserentak cakap "AKU SUKA SAYUR" saling pandang ? perh ! memang tak macam kembar lagi ke tu ? hahahah .

pastu kitaorang tangkap gambar banyak2 heheh , kebetulan lepas tu dia nak balik shah alam , maklum malam new year katanya nak overnite with her friends , so dalam perjalanan balik dia cakap "Weyh rumah ko jauh tak dari sini ?" fify cakap la "eh tak la dekat je =)" pastu fify cakap la sebelum ni pernah tunjuk gambar dia kt mak fify then mak fify cakap ade iras2 hehe :) suka taw ^__^ pastu fify ajak dia datang rumah fify dia cakap malu , fify ajak jugak*NADA PAKSA* hekhek tipu je ajak mcm biasa jela :) then dia kata ok jugak bukan selalu..so g la rumah fify :) sampai rumah je.. fify bagi salam then berlari sekuat hati menjerit " MAKKKK!!!!dia datang uma ni" hehehe mak pon keluar jemput dia masuk dgn kawan kami tu.mak cepat cepat amek kamera tangkap gambar kami ^_____^ hekhek mak cakap nak wat kenangan :)

tak lama pon dia singgah rumah fify sebab dia pon rushing nak teman kawan dia tu beli tiket bus nak balik jengka , yang terharu sangat sangat tentang NADWA ni dia dtg dari kuantan then terus jumpa fify ? how sweet rite ? hekhek*dia sgt comel nak tgok ? jup fify selit kan gambar kami ^______^

NADWA kamu sgt sebijik nan fify oke ! fullstop hehe

sama tak ? hohoho

kami gilak kamera gituh ^_________^

sumpah seronok sangat dapat jumpa NADWA arini :)

p/s : kami seiras tapi lain lain parents oke :) btw she nice n pretty than me =,=" huhu
so cari la kembar seiras wajah anda juga XD


salam dari fifyjammieasbim
please like if u want

5 comments:

oshin said...

sejibik. caya la . hukhuk. both of u cantek

Fifyjammieasbim said...

sis oshin : hekhek macehh ^_^

.::miss_jiey::. said...

hai2..kamu di tag :)
jom join jom!

http://pu3nurhamziela.blogspot.com/2011/01/pertandingan-template-tercantik-by.html

Echin Nadiossa said...

sebijik fyy

Fifyjammieasbim said...

putri @ hehe fify da tgok n akan join nnty oke ? macehh syg

sis echin @ hehe sama ke? sebijik eh XD *malu*