RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

Pose Slumber Laptop CONTEST!!!

salam reader, ayoo kontest lagi , tu la rajin sgt blogwalking merayap2 dan semak kan blog org je tapi best pe dpt jumpa kawan baru :) huh korang ape tengok lagi!! join lah..hehe penganjur pon kacak :) tergoda i taw naseb i dah berpunya kalau tak grrrrr *GATAL KAW NYE FIFY nyahhh kaw fify . hahahha guraw je *EN.RYZAL jgn REJECT i nye taw kasi menang taw kalau tak.!? * eh ugut nampak ? hekhek ? jom join


KLIK GAMBAR ABG KACAK NI


sekarang tiba masa aku menggodek2 lappy aku :) untuk mencari gambar terbaik akuh XD perhhh perasan tol minah ni *ala sekali sekala hekhekhek haaaaaaa da

JUMPE jgn terkezuttt ya kawan2 hakhak kata gambar fy so ape2 pon boleh kan ? hekhekhek rileks luuuu , jgn wat muka terkejut lom tunjuk ag hekhekhek *pihak penganjur saya nak letak dua boleh ? * hekhek mengade kaw yer . kasi betik betis nak pale peha hekhek ala plizzzzzzz sekali sekala kan kan :) hekhek ok ni huh gambar nya...

LARIKK~~~~
*
*
*
oke , gamabr ni fy snap *KHACINGG kurt kelas dekat kolej fy..masa tu ade presentation ape tah tak igt tapi ni la yang paling SLUMBER yg fy jumpa hekhekhek

ni gambar favorite makcik fy , sebab kan agak keslumber'an disitu , posing ikut suka*ehh ? ala nak posing mcmne ag hekhekhek * en ryzal kacak saya da join!!sape sape yang berkenan nak join KLIK ni oke syg syg ku

p/s : abg hensem bagi saya menang bole ? heheheh menmen je ^__________^

so mcm "perkara biasa" fy nak tag

PUTRI

yanga agak mengade arini
fifyjammieasbim

sekian
please like if u want

3 comments:

aienz nawawi said...

tq2 . i'Allah akan join
hehe

Fifyjammieasbim said...

heheh

Wanz Mejuez said...

http://ohhmejuez.blogspot.com/2011/01/contest-siapa-punya-header-paling-cool.html