RAMA RAMA DIHATI FIFYJAMMIEASBIM

AWARD UNTUK FOLLOWERS

salam reader semua . fify bertambah sehat semenjak dua menjak tiga menjak ni hekhek huh berbalik balik pada tajuk tu kan . actually fify nak kasi AWARD *hoho dengan bangganya nya* padahal followers tak ramai pon . tapi fify tak kejar followers tapi fy SAYANG followers fy sampai terguling2 ni huh ^________^ . mesti nak tgok award tak comot comel tu kan ? hekhek ni huh maaf la tak COMEL COMOT je tdo dulu uhh* hekhek




jangan malu-malu amek . . maklumlah malu itu PERISAI orang beriman hekhek :) amek dan tepek kurt blog masing-masing oke ? hekhek *segan..... hehehehhe harap korang terima la award fy ni eh fy da malu terasa nak joget mak yong je.. hekhek :) k salam

ikhlas cinta tulus XD
fifyjammieasbim please like if u want

7 comments:

"Che Ain" said...

aik ada awrd..sy ni top 50 x??
huhu..wat xmlu bleh..
tp xpe mlu btnya kunk sest jaln plak..

Fifyjammieasbim said...

eh sudah semestinya :) amek la amekla :)))

"Che Ain" said...

wahh..my 1st awrd..hepinye..

Fifyjammieasbim said...

che ain : hehe amek taw ^___^ n nak url nak follow jugak :)

"Che Ain" said...

hihi..
tme kseh!!
http://ainlaxmana.blogspot.com/

aienz nawawi said...

tq =)

Fifyjammieasbim said...

che ain : hehe welkem ^______^
ain : hehe welekm jugak XD